malliTilajäätelö

Pääraaka-aine maito tulee tuoreena suoraan navetasta, ilman mutkia meijeriin ja teollista homogenointiprosessia. Tilamme maito sijoittuu ProAgrian tuotostarkkailussa valkuais- ja rasvapitoisuudeltaan parhaan 5 % joukkoon muihin tiloihin verrattuna.
Muut perusraaka-aineet: kerma, ruokosokeri, rypälesokeri, kidesokeri, kasvikuitu, johanneksenleipäpuujauhe, suola, luonnollinen vaniljauute. Tilajäätelössä käyttämämme italialainen tuotesarja on korkealaatuinen ja luonnollinen, eikä sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai emulgointiaineita. Stabilointiaineena johanneksenleipäpuu.
Perusmaut hasselpähkinä, kahvi/cappuchino, caffe`bianco kaneli, kinuskitoffee, kookos, lakritsi, minttu, malaga (rommirusina)suklaa, tiramisu, vanilja, zabaione di zibibbo, zuppa inglese, pistaasi.

Tilasorbet

koju-jaateloGiubileo -sorbettien (mango, mansikka, banaani) valmistusaineet: hedelmä tai suomalainen marja (tuore/pakastettu/sose), ruokosokeri, vesi, fruktoosi, rypälesokeri, kasvikuitu, pektiini, sokeri. Tulevaisuuden visionamme on pyrkiä lisäämään suomalaisista marjoista valmistettujen sorbettien valikoimaa. Huom! Minttu voidaan toteuttaa myös sorbettina.
Muut sorbettimme valmistetaan käyttäen sorbettiseoksia, jotka sisältävät mm. kuivattua hedelmä-/marjamehua ja hedelmää tai marjaa kuivattuina paloina. Banaaniin lisäämme saatavuuden mukaan tuoretta tai pakastettua marjaa tai hedelmää. HUOM! Nämä voidaan tehdä myös osittain tai kokonaan maitoon, jos asiakas haluaa.
Makuvaihtoehdot ananas, banaani, lime, kuningatar (sis. vadelma, karhunvadelma, mansikka), päärynä, vihreä omena, sitruuna, persikka, vesimeloni.